Jogi

Jogi

SZERZŐDÉSTŐL VALÓ ELÁLLÁS – TÁJÉKOZTATÁS

 1. Jogod van a nálunk vásárolt árut a kézbesítéstől számított 30 napon belül indoklás nélkül visszaküldeni vagy kicserélni (elállni a szerződéstől).

  Ennek a jognak a gyakorlásához erről az igényedről tájékoztatnod kell minket, pl. e-mail vagy levél formájában. Boltunk kapcsolattartási információit a Kapcsolat oldalon találhatod meg.

  A szerződéstől való elálláshoz igénybe veheted a szerződéstől való elállás nyomtatványát, ez azonban nem kötelező.

  SZERZŐDÉSTŐL VALÓ ELÁLLÁS NYOMTATVÁNY

  A szerződéstől való elállás határidejének betartásához elegendő, hogy a határidő lejárta előtt a szerződéstől való elállási jogod gyakorlásáról minket írásban tájékoztatsz.

  A szerződéstől való elállás következményei:

  Amennyiben elállsz a szerződéstől, mi visszafizetjük neked az összes költségedet, ideértve a kiszállítási költségeket (kivéve, ha az általad választott szállítási mód nem az ajánlatunkban szereplő legolcsóbb, ilyenkor a többletköltségeket nem álljuk). A fizetéseket azonnal visszatérítjük, de minden esetben a szerződéstől való elállásodról szóló határozatod kézhezvételétől számított 14 napon belül. Jogunkban áll a visszatérítést addig visszatartani, míg meg nem kapjuk a visszaküldött tárgyat vagy a visszaküldés igazolását, attól függően, hogy melyik érkezik meg hamarabb.

  A fizetés visszatérítését ugyan azzal a fizetési formával végezzük el, mellyel te fizettél a vásárláskor, kivéve, ha kifejezetten belegyezel egy másmilyen megoldásba (pl. hagyományos banki utalás). Semmilyen esetben sem terhelünk plusz költségekkel a visszatérítés kapcsán.

  Neked kell azonban állnod a termék visszaküldésének költségeit – a csomagot a te számládra és kockázatodra küldöd el. Köteles vagy az árut megfelelően becsomagolni úgy, hogy az a szállítás során ne rongálódjon meg. Nem veszünk át utánvételes csomagot.
  Egyedüli felelősséged az áruval kapcsolatban az az értékcsökkenés, mely akkor merül fel, ha a tárgyat jellegének, jellemzőjének és funkcionalitásának megismeréséhez szükséges módon túlmenően használtad. A szerződéstől való elállás során a visszaküldött árunak teljesnek kell lennie (a teljes kiszereléssel és hozzávalókkal együtt, melyek annak oszthatatlan részét képezik), nem lehet nyoma a tárgy kezelésén túlmutató használatnak (azaz nem haladhatja meg a tárgy jellegének, jellemzőjének és funkcionalitásának megismeréséhez szükséges használatot). Amennyiben a visszaküldött áru nem teljes, vagy látszik rajta a használat nyoma, fenntartjuk annak jogát, hogy a küldeményt nem vesszük át, vagy csökkentjük a visszatérítendő összeget. A visszaküldött áruhoz csatolni kell az eredeti vásárlási bizonylatot és a szerződéstől való elállás nyilatkozatát.

  A fent leírt szerződéstől való elállás joga csak azokat az Ügyfeleket illeti meg, akiknek a vonatkozó jogszabályok értelmében Fogyasztói státusza van. A szerződéstől való elállás joga a Fogyasztói jogokról szóló 2014. május 30-i törvény 38. cikkében meghatározott szerződések Ügyfeleit nem illetik meg.
Üdvözlünk az INSTYLIO oldalon

Még csak nemrég óta létezünk, de sokáig maradunk. Szeretnénk Lengyelország, Európa és a világ legjobb internetes áruházává válni. Ajánlatunk között már ma több, mint 6000 cipő, póló, pulcsi, kabát és nadrág modell szerepel. Ha nálunk vásárolsz, 100% biztos lehetsz abban, hogy az eredeti terméket kapsz olyan világmárkáktól, mint a Nike, Adidas, Puma, Reebok, Lacoste, Converse és még sok más. Számunkra a legfontosabb, hogy te elégedett legyél!