Jogi

Jogi

REKLAMÁCIÓ, GARANCIA és VITÁS KÉRDÉSEK

 1. Áruházunk elérhetőségeit (ideértve a reklamáció elismeréséhez és a vitás kérdések eldöntéséhez szükséges kapcsolatokat) a Kapcsolat menüpontban találod.
 2. Az INSTYLIO internetes áruházban árusított termékek gyárilag újak, és bármilyen fizikai vagy jogi hibáktól mentesek. A hibamentes áruk kézbesítése az általánosan vonatkozó jogszabályok értelmében (a Ptk. és a fogyasztó jogairól szóló 2014. május 30-i törvény alapján) az eladó kötelessége.
 3. Amennyiben az áru tulajdonjogának a Vásárlóra való átkerülése után a Vásárló fizikai hibát állapít meg az áruban, a Vásárlónak a fizikai hiba alapján, a Ptk. jótállásra vonatkozó jogszabályainak megfelelően joga van reklamációs igénnyel fellépni az Eladóval szemben (kizárólag Fogyasztók esetében). A jótállási igények az áru vásárlásának dátumától számított két év után érvényüket vesztik.
 4. INSTYLIO az Internetes áruházban megjelölt termékekre kétéves garanciát biztosít, mely a szerződés megkötésének dátumával kezdődik.
 5. A garanciális szolgáltatások keretében az INSTYLIO köteles megszűntetni a fizikai hibákat vagy hibamentes terméket biztosítani, kizárólag akkor, ha – saját megítélése szerint – ezek a hibák az eladott áruból magából származnak, és azok a IV. pontban meghatározott garanciális időszak alatt lépnek fel.
 6. A reklamációs küldemény feladásához kérjük csatold a kitöltött reklamációs nyomtatványt (a nyomtatvány kitöltése során mindenképp add meg annak a hibának a teljes leírását, melyre a garancia vonatkozik):
  nyomtatvány letöltése
  és a vásárlási bizonylatot.
 7. Az Eladó vagy a gyártó garanciájával ellátott és a reklamáció tárgyát képező termék szállítása a Vásárló kezdeményezésére történik és annak költségeit a Vásárló állja. Az INSTYLIO nem vesz át semmilyen utánvételes csomagot. A fentiek kizárólag a nem Fogyasztó Vásárlókra vonatkoznak.
 8. Az INSTYLIO a sikeres bejelentés dátumától számított 14 napon belül dönt a reklamációkról.
 9. Amennyiben az INSTYLIO a reklamációt visszautasítja, az árut a Vásárló költségeire küldi vissza a Vásárlónak, melyhez csatolja a reklamáció visszautasításának alapjául szolgáló véleményezést.
Üdvözlünk az INSTYLIO oldalon

Még csak nemrég óta létezünk, de sokáig maradunk. Szeretnénk Lengyelország, Európa és a világ legjobb internetes áruházává válni. Ajánlatunk között már ma több, mint 6000 cipő, póló, pulcsi, kabát és nadrág modell szerepel. Ha nálunk vásárolsz, 100% biztos lehetsz abban, hogy az eredeti terméket kapsz olyan világmárkáktól, mint a Nike, Adidas, Puma, Reebok, Lacoste, Converse és még sok más. Számunkra a legfontosabb, hogy te elégedett legyél!