Jogi

Jogi

Kiszállítási költségek és fizetés

A kiszállítási költségeket az alábbi táblázat tartalmazza.
A megrendelés leadásakor, a személyes adatok kitöltésekor, megadjuk a megrendelésedre vonatkozó pontos kiszállítási költséget.
Ez az ár a termék értékétől, a választott kiszállítási módtól és fizetési formától függ, valamint az igénybe vett akcióktól és promóciós kódoktól.

Az alábbi táblázat tartalmazza az alapvető kiszállítási költségeket:


Szállítás módja Fizetési forma Kiszállítási költségek
gls Hagyományos átutalás 2 750,00 Ft
gls Hitelkártya 2 750,00 Ft


Minden megrendelést azonnal végrehajtunk. A megrendelés banki átutalással történő kifizetésére 3 napot várunk. Az utánvételes megrendeléseket 2 napon belül adjuk át a futárnak. A kényelmed érdekében minden egyes méretnél külön megadjuk a várható feladás idejét. Amennyiben a banki átutalást vagy az internetes fizetést választod a megrendelés teljesítését attól a pillanattól számítjuk, hogy a pénz a számlánkra befolyt és erről értesítést kapunk.

A következő maximum kézbesítési idők betartására köteleztük el magunkat: a) 7 nap – az INSTYLIO bankszámlájára befolyt pénz értesítőjétől a megrendelt áru futárnak való átadásáig; b) az utánvételes fizetés esetén, ahol a futárnak kell készpénzzel fizetni – 7 nap onnan számítva, hogy az INSTYLIO (a Szabályzat feltételeivel megegyező módon) befejezi, odáig, hogy a megrendelt árut a futárnak átadjuk.

Üdvözlünk az INSTYLIO oldalon

Még csak nemrég óta létezünk, de sokáig maradunk. Szeretnénk Lengyelország, Európa és a világ legjobb internetes áruházává válni. Ajánlatunk között már ma több, mint 6000 cipő, póló, pulcsi, kabát és nadrág modell szerepel. Ha nálunk vásárolsz, 100% biztos lehetsz abban, hogy az eredeti terméket kapsz olyan világmárkáktól, mint a Nike, Adidas, Puma, Reebok, Lacoste, Converse és még sok más. Számunkra a legfontosabb, hogy te elégedett legyél!